jueves, 3 de julio de 2008

les meves oposicions... una altre prova feta ...

Ahir vaig tornar de Lleida, una altre prova feta, amb dos setmanes ja he pujat 3 vegades, i me'n queden unes 2 o 3 més si tot va bé, que ja es veurà!!

Sembla mentida els nervis que pots arribar a tenir, la d'ahir era la prova tancada, havia de parlar en públic, durant uns 20 minuts, no m'hauria de fer res, perquè ja estic acostumada a fer-ho, fa forces any que em dedico això, però la pressió que tens, quan estàs esperant perquè et toqui, i surten els teus companys, o altres gent que no coneixes dient que bé que els hi ha anat o com s'han passat amb les preguntes que els hi han fet...
Però sembla mentida el ser humà, vaig entrar molt nerviosa, havia practicat forces vegades i no em convencia a mi mateixa, però em vaig asseure a la cadira, i vaig començar a parlar amb molta naturalitat, i el temps no em va sobrar, o sigui que força bé, fins i tot les preguntes que em van fer, no em van espantar.. en resum vaig sortir força contenta, però és clar jo no soc el tribunal i no sé com valoraran.

Ara dimarts vinent, torno anar a Lleida, la última prova, i per fi hauré acabat, perquè el neguit que produeixen es agotador, fins i tot aquesta nit somiava amb oposicions, sort que a les tardes desconecto i em dedico a la família!!!

Fins la propera entrada !

1 comentario:

ammi dijo...

Ja feia temps que tenia el nostre bloc abandonat.
Ja hem tornat a començar, els nens a les escoles i els professors a tornar a donar classes.
Només que amb una diferència aquest any ja soc funcionaria, la veritat es que et treu un pes de sobre, no canvia res, estic al mateix institut, fas classes igual, ... però la seguretat que ja tens una feina "segura" en el mon actual que vivim, es força tranquil·litzant.
Potser no es la millor feina, segurament altres m'aportarien molt més, però no es pot tenir tot, així que valorem el que tenim, perquè quan no ho tenim es quan ho desitgem.
Fins la pròxima blog !