martes, 1 de julio de 2008

Les oposicions...

Suposo que aquest escrit em servirà per desafogar-me una mica, i crec que molta gent amb les mateixes circuntancies es sentirà identificat, estic en mig d'unes oposicions, fa 6 anys que estic a educació i he decidit intentar treure-me-les, però sembla mentida tot el sistema com està montat.
Soc de Girona, i ens han enviat a fer les oposicions a Lleida, ja suposa una perdua d'hores increible, sobretot si tens familia, perquè suposa anar a dormir la nit avans a Lleida, o marxar a les tantes de la matinada, per poder arribar alhora.
A part d'això l'enorme despesa que ocasiona ... i tot per tenir unes oposicions ! es curiós tot plegat, perquè la feina segurament la tindrem igual el proper any, però saps que te les has de treure, per la pressió social, perquè com dic jo arriba gent "jove" acabada de llicenciar, amb tot molt més fresc que nosaltres, amb més temps per poder estudiar.. i es com un agraujant per tu, perquè sino saps que aquesta gent passarà un dia per davant teu, i la teva experiència no haurà servit per res!
No se com m'anira aquest any, espero i confio que bé, ja ho aniré explicant per aquí, però reconec que la pressió que tens a sobre, es agotador, la competitivitat que hi ha, després ja no hi han companys de feina, tothom pensa amb ell e intentar aprovar, com es normal suposo.
A vegades penso que ens exigim massa a nosaltres mateixos, jo ara tinc això al cap i em costa desconectar, et tornes una mica antisociable, no t'he entregues tant als fills, ni a la parella, estàs força de mal humor, ... en fi.. total penses si només son unes oposicions !

1 comentario:

Chewieip dijo...

Tens molta raó amb això que estàs dient. Des de la pròpia decisió d'educació de fer anar a tots els opositors de Girona a Lleida (realment no hi havia cap lloc més lluny? La vall d'Aran?).

Però tots sabem que els sistemes opositorials són durs, i no es caracteritzan principalment per l'excès de facilitats que donen a l'opositor.

Només manca dir una cosa a tots aquells que us presenteu. En 1 setmana, ja estareu tots lliures, i recordeu que al cap i a la fi, només s'hi viu un cop i no deixeu que un sistema així us tregui la capacitat d'admirar els bons moments de la vida.

Ànims! i Sort!